Onze filosofie

Vintage geïnspireerde bokszakken van fijn leer

Voor veeleisende fight freak en fashion lover
Ontstaan vanuit de visie iets ánders te doen dan het gros van de merken, gaat Amsterdam Boxing Company terug naar de bron. We zetten ons af tegen massaproductie (denk aan: relatief goedkope imitatie materialen met vaak met schadelijke chemicaliën en slechte kwaliteit), en werken met unieke stukken leer van de beste kwaliteit die wij kunnen vinden.

Van ontwerp tot productie van de ‘oude school’ en daar zijn wij best trots op!

Onze kleine selectie exclusieve bokszakken wordt met de hand vervaardigd in ons atelier in Amsterdam. Ons team bestaat uit echte vakmensen die een groot deel van hun leven hebben geïnvesteerd in het leren van de kunst, zodat jij met recht een uniek stukje maatwerk in huis hebt!

What you are thinking about, you are becoming

– MUHAMMAD ALI

In korte tijd heeft de Amsterdam Boxing Company zich ontwikkeld tot een erkend merk voor boksartikelen met trouwe klanten in alle uithoeken van het land. De ABC werkt samen met enkele toegewijde retailers die liefde hebben voor jouw sport, zodat jij hier vele jaren plezier van kunt beleven!

Alles dat de ABC-naam draagt is gemaakt met het respect dat het verdient.

Wij werken samen met toonaangevende sportorganisaties, sporters en beroemdheden in Amsterdam, en ontvangt veel lof van landelijk bekende media kanalen.